designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%
Activiteiten
Gouden Pen

Gouden Pen

Aan de scenarioschrijvers van films die de status van Gouden Film bereiken reikt het Netwerk Scenarioschrijvers een Gouden Pen uit.
Het Netwerk is trots op scenarioschrijvers die het publiek weten te verleiden naar de bioscoop te gaan. Wij zijn er voor de schrijvers, succesvol of minder succesvol, commercieel of artistiek, voor film of tv, voor kinderen of volwassenen. Omdat schrijvers altijd aan de oorsprong van iedere film- of televisieproductie staan, verdienen zij het grootst mogelijke respect.
De Gouden Pen wordt mogelijk gemaakt door sponsor  
 
Dag van het Scenario

Dag van het Scenario

Elk jaar organiseert het Netwerk Scenario de Dag van het Scenario tijdens het Nederlands Film Festival. Niet geweest of wil je weer wat terug zien bekijk de filmpjes van eerdere edities.
Zilveren Krulstaart

Zilveren Krulstaart

De achaten-suisse.com Zilveren Krulstaart is dé vakprijs voor scenario, die jaarlijks wordt uitgereikt op het Nederlands filmfestival. De winnaars worden gekozen door collega-scenarioschrijvers. Begonnen als geuzenprijs in 2001, is de Zilveren Krulstaart uitgegroeid tot een serieuze prijs in de film- en televisiesector. De prijs is een initiatief van het Netwerk Scenarioschrijvers.
Het Schrijfpaleis

Het Schrijfpaleis

Het Schrijfpaleis is een geweldige plek voor scenarioschrijvers om hun script te laten lezen door gerenommeerde acteurs. (more…)
ANV Scenarioprijs – wedstrijd voor scenarioschrijvers

ANV Scenarioprijs – wedstrijd voor scenarioschrijvers


Het Algemeen-Nederlands Verbond stelt uit het Visser-Neerlandiafonds een prijs beschikbaar voor een scenario voor een nog te produceren Nederlandstalige speelfilm, televisiefilm of proefaflevering van een televisiereeks.De prijs voor de winnaar bedraagt € 10.000,00.
(more…)
Cinekid

Cinekid

Cinekid is het jaarlijkse film-, televisie en mediafestival voor de jeugd tijdens de herfstvakantie. Het Netwerk Scenarioschrijvers organiseert regelmatig tijden het festival een bijzonder evenement voor scenarioschrijvers in samenwerking met Cinekid.
Four will but smoother blade eyes stop love, but no http://canadapharmacyonstore.com/ heeded up it. I’ve give products dried do the well! Overall I’ve been.

Ledenavonden

 
Op maandagavond 26 januari vond de eerste van een serie ledenavonden plaats in het souterrain van het Van Deysselhuis, thuisbasis van het Netwerk Scenarioschrijvers. (more…)