designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%
Lid worden

Het Netwerk Scenarioschrijvers behartigt actief de belangen van scenarioschrijvers en organiseert jaarlijks tal van activiteiten. Met circa driehonderdvijftig leden kan het Netwerk Scenarioschrijvers echt iets betekenen, ook voor jou! 

Welke activiteiten organiseren we (mee)?
* De druk bezochte Dag van het Scenario op het Nederlands Film Festival, waar bekende gasten uit binnen- en buitenland worden uitgenodigd hun visie te geven op het vak en actuele thema’s
* Film Nieuwjaarsborrel
* Verkiezing en uitreiking Zilveren Krulstaart, vakprijs voor beste scenario

Algemene Ledenvergadering
* Informatieavonden
* Vakinhoudelijke workshops en seminars
* Filmviewings
* Uitreiking Gouden Pen

Ben je scenarioschrijver en nog geen lid, meld je hier aan!

Voorwaarden voor lidmaatschap

Het Netwerk Scenarioschrijvers kent twee vormen van lidmaatschap, volwaardig en aspirant.
Word lid en meld je aan voor het
Volwaardig lidmaatschap
Gewoon lidmaatschap als er minimaal één werk van je gerealiseerd is voor tv, film, radio, soap, opdrachtfilm of de nieuwe media en het Netwerk Scenarioschrijvers een kopie van minimaal één contract heeft ontvangen (in dienstverband of als zelfstandige).
De kosten van een lidmaatschap bedragen € 180,- (inclusief abonnement op E-zine Plot, magazine over scenarioschrijven).  Eén van de voordelen van het lidmaatschap is de Netwerk-ledenpas met tal van kortingen.
Aspirant lidmaatschap
Dit lidmaatschap is bedoeld voor de professionele schrijver die nog geen openbaarmaking heeft gehad. Schrijvers kunnen maximaal tien jaar aspirant lid blijven. De kosten van een aspirantlidmaatschap bedragen € 95,- per jaar (inclusief abonnement op vakblad Plot).
Wie al is aangesloten bij de VSenV, de Vereniging van Letterkundigen (VvL) of de Freelancers Associatie (FLA) kan kosteloos (aspirant)lid worden van Netwerk Scenarioschrijvers mits wordt voldaan aan de voorwaarden van het lidmaatschap.
cialis generic