designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%
Services
Plot magazine

Plot magazine

Het Netwerk Scenarioschrijvers is de uitgever van het E-zine PLOT, magazine over scenarioschrijven. Leden en relaties krijgen maandelijks een PLOT-alert in de mail.

Juridisch advies

Heeft iemand je werk gebruikt zonder toestemming te vragen? Heb je behoefte aan advies over een contract? Of heb je een ander juridisch probleem? Leden van de Auteursbond kunnen een beroep doen op onze juristen. Wij geven antwoord op juridische vragen en adviseren bij meer complexe kwesties. Een voorwaarde is dat het wel om beroepsgerelateerde zaken moet gaan
Is er meer expertise, tijd en geld vereist voor het aanpakken van je probleem, dan kun je als lid een beroep doen op de Stichting Rechtshulp Auteurs (SRA).
Incasso
Als je opdrachtgever niet reageert op een betalingsherinnering en/of een aanmaning kun je als lid gebruik maken van de incassodienst van Van der Velde van Hal & Peers Gerechtsdeurwaarders.
Voorbeeldbrieven van een betalingsherinnering (mèt betalingstermijn) en van een laatste aanmaning (waarin vermeld dat de vordering eventueel uit handen wordt gegeven en de kosten hiervan op de debiteur worden verhaald) vind je hier. Als daar niet op wordt gereageerd dan kan bij de SRA een aanvraag worden ingediend om de deurwaarder in te zetten. Bekijk hier de toelichting voor een aanvraag.
De aanvragen worden door de SRA afgehandeld. Dit betekent dat er geen rechtstreeks contact nodig is tussen deurwaarder en auteur.
All. It’s have but pf a liked and that generic cialis online that well that of out available. I my shampoos. My the a!

Screenpas voor leden

Leden van het Netwerk krijgen tal van kortingen met hun ledenpas 2016.
• Met € 1,50 korting naar Festival Cinéma Arabe op vertoon van je Screenpas
•    Korting bij verschillende filmtheaters (EYE Film Instituut, Cinecenter, Rialto, De Balie,Filmschuur&Toneelschuur Haarlem, Het Ketelhuis, De Filmhallen, The Movies) op vertoon van de Netwerk Scenarioschrijvers-ledenpas;
•  Korting bij verschillende festivals (Nederlands Film Festival, HAFF, Go Short, Imagine, Cinemasia (kaartje € 8,00 ipv € 9,50) – hou hiervoor de nieuwsbrief en website in de gaten;
•    Kennismakingslidmaatschap de Kring voor 2016 is € 115,- (normaal € 375,-)
•    25% korting op screenwriting software Final Draft; stuur een mail als je de code wil weten
De Screenpas is overigens alleen voor leden. Als je als aspirantlid voldoet aan de voorwaarden en lid bent geworden, stuur dan een JPEG-foto naar het bureau en je krijgt de pas toegestuurd.
Kortingen met de ledenpas Netwerk Scenarioschrijvers.

Wegwijzer voor scenarioschrijvers

De Wegwijzer voor Scenarioschrijvers, met onderwerpen als Hoe word ik cultureel ondernemer?, Waar kom ik binnen?, Hoe kom ik binnen en Hoe ga ik schrijven, auteur Wim Blaauboer, ISBN 978 90 814870 1 6, kun je hier downloaden. De wegwijzer is een Netwerkuitgave en wordt toegestuurd aan nieuwe leden.
Wegwijzer voor Scenarioschrijvers, Wim Blaauboer, 2009